Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Οι βιταμίνες είναι οι κολλητές μας

Μήπως να σκεφτόμασταν λίγο πιο φυτικά; Εμείς οι γυναίκες θέλουμε άμεσα αποτελέσματα και τα ψάχνουμε πάντα σε έτοιμα σκευάσματα που υπάρχουν στο εμπόριο,όμως αν βάζαμε μερικές τροφές στο τραπέζι μας θα είχαμε μόνιμα αποτελέσματα και θα σταματούσαν κάποια γνωστά σε όλες μας προβλήματα και ειδικά  στα νύχια μας...Η φύση έχει πάντα τη λύση εμείς όμως πολλές φορές δεν την βλέπουμε,οι βιταμίνες είναι οι BFF μας.....Η επίδραση των βιταμινών, που είναι χρήσιμες για την υγεία και την ομορφιά των νυχιών:

Η βιταμίνη  C είναι για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και φροντίζει την επιδερμίδα και τα πετσάκια γύρω από τα νύχια.

Η βιταμίνη Ε φροντίζει την καλή κατάσταση της επιφάνειας των νυχιών και την σκληρότητά της. Δεν είναι τυχαίο, ότι αποτελεί ένα από τα συνηθισμένα συστατικά στα καλλυντικά προϊόντα.

Βιταμίνη Β προστατεύει τα νύχια από την εμφάνιση των οριζοντίων και κάθετων γραμμών πάνω στην επιφάνεια των νυχιών και τους δίνει φυσικό χρώμα.

Βιταμίνη Α  προστατεύει την επιφάνεια των νυχιών από το σπάσιμο και την ξήρανση. Η ισορροπημένη διατροφή, από την οποία καταναλώνετε αρκετή ποσότητα της βιταμίνης Α κάνει τα νύχια πιο υγιή και βοηθάει στην γρήγορη τους ανάπτυξη. Να έχετε υπόψη, ότι τα υγιή νύχια μεγαλώνουν γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου